מחיקה מתוך האפליקציה
נכנסים להגדרות, גוללים אל „אזור מסוכן”, בוחרים „מחיקת חשבון” ומאשרים. הפעולה מוחקת את הגישה לחשבון ואת פרטי הפרופיל האישיים ואינה ניתנת לביטול.
כדי להגן מפני השתלטות על חשבון, אם יש מכשיר ותיק שעדיין מחובר, מכשיר חדש יכול לבצע מחיקה מתוך האפליקציה רק אחרי 48 שעות. אפשר להשתמש במכשיר הוותיק או לפנות לתמיכה ולבקש מחיקה לאחר אימות בעלות.
מה נשאר לאחר המחיקה
שיחות, הודעות והיסטוריית משחקים עשויות להישאר אצל משתתפים אחרים כדי לא לפגוע ברצף השיחה, אך הפרופיל יוצג כ„חשבון מחוק” ללא תמונה ופרטים אישיים. מידע שנדרש למניעת הונאה, בטיחות או חובה חוקית עשוי להישמר רק ככל שנדרש.